Matematik

Hjælp til løsning / Udregning af tan(v) = 1,999446

25. februar 2019 af MarkFt (Slettet) - Niveau: B-niveau

Spørgsmålet er i titlen :D 


Brugbart svar (0)

Svar #1
25. februar 2019 af oppenede

   v = arctan(1.999446) + π*k
hvor k er heltallig.


Svar #2
25. februar 2019 af MarkFt (Slettet)

Jeg fandt ud af jeg også bare kunne sige:

tan^-1(a) = v


Skriv et svar til: Hjælp til løsning / Udregning af tan(v) = 1,999446

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.