Fysik

Tyngdeaccelerationen g vha. graf

25. februar 2019 af Jens1901 - Niveau: B-niveau

Er tyngdeaccelerationen g blot 4,8752? Men det giver jo ikke mening ift. tabelværdien, som er på 9,82?

En, der kan være behjælpelig med opgaven?

På forhånd tak :-)


Brugbart svar (0)

Svar #1
25. februar 2019 af janhaa

g = 2h/t2


Brugbart svar (0)

Svar #2
25. februar 2019 af mathon

           \small h=\left (\tfrac{1}{2}\cdot g \right )\cdot t^2

           \small h=\left (4.8752 \right )\cdot t^2

           \small \tfrac{1}{2}\cdot g=4.8752

           \small g=2\cdot 4.8752

           \small g=9.75


Skriv et svar til: Tyngdeaccelerationen g vha. graf

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.