Matematik

Hjælp til geometri

27. februar 2019 af CrazyMeXx (Slettet) - Niveau: B-niveau

Nogen der kan hjælpe mig med denne opgave?

Lad DEF være en ligebenet trekant med \angleF = 90 grader og f = 17

a) Bestem de resterende vinkler og sidelængder


Brugbart svar (0)

Svar #1
27. februar 2019 af mathon

         \small \angle D=\angle E=45\degree

         \small d=e=\frac{17}{\sqrt{2}}=8.5\sqrt{2}


Brugbart svar (0)

Svar #2
28. februar 2019 af mathon

detaljer:
 
         \small d^{\, 2}+e^2=17^2  

         \small \small d^{\, 2}+d^{\, 2}=17^2\qquad\textup{da e = d}

         \small 2\, d^{\, 2}=17^2

         \small d=\frac{17}{\sqrt{2}} =\frac{17\cdot \sqrt{2}}{2}=8.5\cdot \sqrt{2}


Svar #3
28. februar 2019 af CrazyMeXx (Slettet)

Tak for hjælpen :-) 


Skriv et svar til: Hjælp til geometri

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.