Matematik

Hjælp til matematik - vektorer

13. marts 2019 af TGGYM - Niveau: B-niveau

Nogen der vil hjælpe med den her opgave, der omhandler vektorer? Billede af opgaven er vedhæftet. 


Brugbart svar (0)

Svar #1
13. marts 2019 af mathon


Brugbart svar (0)

Svar #2
13. marts 2019 af mathon

                       \small \frac{a}{\sin(A)}=\frac{b}{\sin(B)}

                       \small a=\frac{\sin(A)}{\sin(A+C)}\cdot b

                       \small \small a=\frac{\sin(57\degree)}{\sin(57\degree+20\degree)}\cdot18


Brugbart svar (0)

Svar #3
13. marts 2019 af mathon

b)
                       \small \small h_c=b\cdot \sin(A)=18\cdot \sin(57\degree)


Skriv et svar til: Hjælp til matematik - vektorer

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.