Matematik

Hvordan skal jeg indsætte de funktioner?

17. marts 2019 af KageSpiseren - Niveau: 9. klasse

Hejsa

Jeg har lidt problemer med nogen funktioner og ved ikke hvordan jeg skal indsætte dem.

Kan I både komme med svar og FORKLARING så jeg lærer noget samtidig.

På forhånd tak :D


Brugbart svar (1)

Svar #1
17. marts 2019 af mathon

Lav SILDEBEN med tre støttepunkter for hver funktion.


Svar #2
17. marts 2019 af KageSpiseren

Kan du vise hvordan?


Brugbart svar (0)

Svar #3
17. marts 2019 af mathon

             \small \begin{array}{c|c|c|} \textup{linje}&\mathbf{x}&\mathbf{y}\\ \hline f(x)=-0.25x-2&-20&3\\ \hline &0&-2\\ \hline &20&-7\\ \end {array}                       \small \begin{array}{c|c|c|} \textup{linje}&\mathbf{x}&\mathbf{y}\\ \hline h(x)=-0.75x-6&-20&9\\ \hline &0&-6\\ \hline &20&-21\\ \end {array}

                \small \begin{array}{c|c|c|} \textup{linje}&\mathbf{x}&\mathbf{y}\\ \hline g(x)=0.75x+6&-20&-9\\ \hline &0&6\\ \hline &20&21\\ \end {array}                       \small \begin{array}{c|c|c|} \textup{linje}&\mathbf{x}&\mathbf{y}\\ \hline t(x)=0.25x+2&-20&-3\\ \hline &0&2\\ \hline &20&7\\ \end {array}


Brugbart svar (0)

Svar #4
17. marts 2019 af mathon

tilpasset arket:

               \small \begin{array}{c|c|c|} \textup{linje}&\mathbf{x}&\mathbf{y}\\ \hline f(x)=-0.25x-2&-20&3\\ \hline &0&-2\\ \hline &20&-7\\ \end {array}                       \small \begin{array}{c|c|c|} \textup{linje}&\mathbf{x}&\mathbf{y}\\ \hline h(x)=-0.75x-6&-20&9\\ \hline &0&-6\\ \hline &5&-9.75\\ \end {array}

                \small \begin{array}{c|c|c|} \textup{linje}&\mathbf{x}&\mathbf{y}\\ \hline g(x)=0.75x+6&-20&-9\\ \hline &0&6\\ \hline &5&9.75\\ \end {array}                       \small \begin{array}{c|c|c|} \textup{linje}&\mathbf{x}&\mathbf{y}\\ \hline t(x)=0.25x+2&-20&-3\\ \hline &0&2\\ \hline &20&7\\ \end {array}


Brugbart svar (0)

Svar #5
17. marts 2019 af messiersej1 (Slettet)

Hej mathon,

Kan du hjælpe mig med min opg i mit opsalg?:)


Skriv et svar til: Hvordan skal jeg indsætte de funktioner?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.