Fysik

Jeg har svært ved denne opgave, er der ikke nogen der vil hjælpe mig med fysik ?

26. marts 2019 af Oskar2019 - Niveau: B-niveau

på forhånd tak

Vedhæftet fil: fysiik.PNG

Brugbart svar (0)

Svar #1
26. marts 2019 af PeterValberg

Jeg indsætter lige dit billede, det gør det nemmere at hjælpe

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)


Brugbart svar (0)

Svar #2
26. marts 2019 af PeterValberg

a) Omskriv effektloven, så du beregner strømmen I

I=\frac{P}{U}

c) Resistiviteten for kobber (som ledning) er ρ = 0,0175 Ωmm2/m
    Benyt formlen til bestemmelse af ledningsmodstand:

R=\frac{\rho\cdot l}{A}

hvor R er ledningsmodstanden i Ohm
l er ledningslængden i meter (husk at der både er en nul- og en faseleder)
A er tværsnitsarealet i mm2

d) med den beregnede strøm I fra spg. a) og ledningsmodstanden R fra spg c)
    kan effekttabet ΔP i kablet bestemmes som:

\Delta P=I^2\cdot R

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)


Skriv et svar til: Jeg har svært ved denne opgave, er der ikke nogen der vil hjælpe mig med fysik ?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.