Matematik

hjælp til en Opgave

26. marts 2019 af annekatrine57 - Niveau: C-niveau

Hej, er der nogle der kan hjælpe mig de her opgaver


Svar #1
26. marts 2019 af annekatrine57

.


Brugbart svar (1)

Svar #2
26. marts 2019 af AMelev


Opdater din profil, så uddannelse og niveau passer sammen.x = antal år efter 2010 og y = f(x) = befolkningstal (mio.)
a) x = ? y = ?

b) Løs ligningen y = 250 mht. x og konkludér

c) 1) og 3) er korrekte. a = 1 +r


Svar #3
26. marts 2019 af annekatrine57

Okay tusinde tak

hvad skal der stå på x's plads i formlen i opgave b?


Brugbart svar (1)

Svar #4
26. marts 2019 af AMelev

#3

hvad skal der stå på x's plads i formlen i opgave b?

Det er jo det, du skal finde ud af ved at løse ligningen 250 = 173·1.019x

ad 3) 
Væn dig til at bruge den officielle formelsamling, som du må bruge til eksamen, så du bliver fortrolig med den, inden det går løs for alvor. Indholdsfortegnelsen er på side 4.
Se s. 15 (81)


Brugbart svar (0)

Svar #5
26. marts 2019 af sandra000 (Slettet)

Det her ser vel ikke rigtigt?


Brugbart svar (1)

Svar #6
26. marts 2019 af ringstedLC

Noget af det du laver er OK, noget er ikke. Kom lige med a)


Brugbart svar (1)

Svar #7
26. marts 2019 af AMelev

Det ser ud til, at du benytter TI-Nspire. Definer f(x):=173·1.019x
a) f(2018-2010)

b) 2. linje er rigtig. Det er rigtigt, at x = 19.5608, men linje 1 og linje 3 giver ikke mening.
Solve(f(x)=250,x)
x = 19.6 betyder, at befolkningstallet iflg. modellen vil passere 250 mio. i løbet af år 2029.

Se evt. vedhæftede

Vedhæftet fil:Billede.jpg

Skriv et svar til: hjælp til en Opgave

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.