Matematik

Lineære funktion, hjælppppp

26. marts 2019 af TGGYM - Niveau: B-niveau

Hey guys, jeg har en opgave der lyder på at jeg skal bestemme en forskrift for den lineære sammenhæng, nogen der kan hjælpe med at løse den? Tak på forhånd, billedet er vedhæftet


Brugbart svar (0)

Svar #1
26. marts 2019 af StoreNord

Start med at finde hældningen, a.


Brugbart svar (0)

Svar #2
27. marts 2019 af AMelev


 Væn dig til at bruge den officielle formelsamling, som du må bruge til eksamen, så du bliver fortrolig med den, inden det går løs for alvor. Indholdsfortegnelsen er på side 4.
Se s. 17 (79)-(81)


Brugbart svar (0)

Svar #3
27. marts 2019 af PeterValberg

#0

Se eventuelt video nr. 4 og 6 på denne videoliste < LINK >

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)


Brugbart svar (0)

Svar #4
27. marts 2019 af mathon

                  y=\frac{y_2-y_1}{x_2-x_1}x+\left ( y_1-\frac{y_2-y_1}{x_2-x_1}\cdot x_1 \right )

                  y=\frac{13-1}{4+2}x+\left ( 1-\frac{13-1}{4+2}\cdot (-2) \right )

                  y=2x+\left ( 1-2\cdot (-2) \right )

                  y=2x+5


Skriv et svar til: Lineære funktion, hjælppppp

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.