Fysik

Archimedes lov

28. marts 2019 af Sodiom - Niveau: B-niveau

Hvordan kan man ud fra vedhæftede graf se, at Archimedes lov er opfyldt?


Brugbart svar (0)

Svar #1
28. marts 2019 af mathon


Brugbart svar (0)

Svar #2
28. marts 2019 af mathon

                             \small \textup{Opdrift}\quad F_{op}=g\cdot m _{v\ae ske}

                              \small \textup{h\ae dningkoefficienten er lig med \textbf{g}.}


Brugbart svar (0)

Svar #3
28. marts 2019 af Sveppalyf (Slettet)

Archimedes' lov:

Fopdrift = mfortrængt væske * g

Så du skal bare godtgøre at de 9,1935 N/kg nogenlunde svarer til værdien af g. Enheden passer idet N = kg*m/s2.


Svar #4
28. marts 2019 af Sodiom

#3

Archimedes' lov:

Fopdrift = mfortrængt væske * g

Så du skal bare godtgøre at de 9,1935 N/kg nogenlunde svarer til værdien af g. Enheden passer idet N = kg*m/s2.

Tak! 


Skriv et svar til: Archimedes lov

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.