Matematik

Længden af AB opgave. Hjælp mr. Mathon

02. april 2019 af TGGYM - Niveau: B-niveau

Hey guys, jeg har en lille lektie for til matematik i morgen, nogen der kan hjælpe med at løse den for mig? (billedet er vedhæftet)


Brugbart svar (0)

Svar #1
02. april 2019 af Stevenfeldt

a. Sinusrelation

b. Sinusformlen

c. Cosinusrelation på vinkel A og bagefter på D eller sinusrelation. 


Brugbart svar (0)

Svar #2
02. april 2019 af mathon


Brugbart svar (1)

Svar #3
02. april 2019 af mathon

                     \small \begin{array}{lrclcl} \textup{beregning af }\left | AC \right |=b&\frac{b}{\sin(B)}&=&\frac{c}{\sin(180-(A+B))}\\\\ &b&=&\frac{\sin(21\degree)}{\sin(39\degree+21\degree)} \cdot 79 \\\\ \textup{beregning af }\left |BC \right |=a&\frac{a}{\sin(A)}&=&\frac{c}{\sin(180-(A+B))}\\\\ &a&=&\frac{\sin(39\degree)}{\sin(39\degree+21\degree)}\cdot 79\\\\ \textup{beregning af h\o jden}&\left | CD \right |&=&\sqrt{\left | AC \right |^2+\left | AD \right |^2-2\cdot \left | AC \right |\cdot \left | AD \right |\cdot \cos(A)} \\\\ &\left | CD \right |&=&\sqrt{\left | AC \right |^2+32^2-2\cdot \left | AC \right |\cdot 32\cdot \cos(39\degree)} \end{array}


Brugbart svar (0)

Svar #4
02. april 2019 af mathon

                     \small \small \begin{array}{lrclcl} \textup{beregning af vinkel D}&D=\cos^{-1}\left ( \frac{|AD|^2+|CD|^2-|AC|^2}{2\cdot |AD|\cdot |CD|} \right )\\\\ &D=\cos^{-1}\left ( \frac{|32|^2+|CD|^2-|AC|^2}{2\cdot |32|\cdot |CD|} \right ) \end{array}


Skriv et svar til: Længden af AB opgave. Hjælp mr. Mathon

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.