Matematik

Matematik

07. april 2019 af Christinaei (Slettet) - Niveau: B-niveau
Jeg har en matematikopgave for til om 2 dage.. jeg forstår dog ikke opgaverne.. billede er vedhæftet

Brugbart svar (0)

Svar #1
07. april 2019 af StoreNord

a)   Træk 0,7x fra bå begge sider.
      Læg 0,2x til på begge sider.
      Læg 4,9 til på begge sider.
      Dividèr med et tal på begge sider, så venstre side blir x.

b)   Gang over kryds.

c)   Gang begge sider med højre sides nævner.


Brugbart svar (0)

Svar #2
07. april 2019 af Soeffi

#0 


Brugbart svar (0)

Svar #3
07. april 2019 af StoreNord

d)  
    \Delta l=\frac{F\cdot L}{A\cdot E}

   F=\frac{\Delta l}{L}\cdot A \cdot E=\frac{5mm}{6m}\cdot 205\cdot 210.000\cdot \frac{N}{mm^{2}}


Brugbart svar (0)

Svar #4
07. april 2019 af StoreNord

e)   Reducèr (I) og (II) tll formen       ax + by = c.
      Løs så systemet af de 2 sammenhængende ligninger med lige store koefficienters metode.


Brugbart svar (0)

Svar #5
07. april 2019 af StoreNord

d)   Dan de 2 ligninger:
                                   \\\frac{x+3}{y+5}=\frac{4}{7}\; \; og\; \; \frac{x\cdot 5}{y \cdot 6}=\frac{5}{17}

Reducer hver af dem til formen            ax + by = c
I ligning nummer 2 kan du finde x udtrykt ved y og indsætte dette i ligning nummer 1.


Brugbart svar (0)

Svar #6
07. april 2019 af StoreNord

Rettelse:
     Ovenstående 2 løsninger e og d er løsninger til opgaverne f og g.

e er bare for nem!


Skriv et svar til: Matematik

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.