Matematik

Matematik aflevering hjælp!

16. april 2019 af CathrineJO (Slettet) - Niveau: A-niveau

Hejsa, 

Jeg har brug for lidt hjælp til en vigtig matematik aflevering.. Jeg har vedhæftet opgaven :)

De opgaver jeg har svært ved er: 8, 9, 10, 11, 12, 13

Tusind tak på forhånd ! :)


Brugbart svar (0)

Svar #1
16. april 2019 af janhaa

8. a) f(x) = 0 for x = 0 og x = 4

b) A(M) = \int_0^4\,f(x)\,dx

12.

A(M)=\frac{18}{16+x}=\frac{h}{x}=\tan(25^o)


Brugbart svar (0)

Svar #2
16. april 2019 af ringstedLC

12.

\begin{align*} \tan(25^{\circ}) &= \frac{18-h}{16} \\ h &= \;? \end{align*}


Svar #3
16. april 2019 af CathrineJO (Slettet)

#2

12.

\begin{align*} \tan(25^{\circ}) &= \frac{18-h}{16} \\ h &= \;? \end{align*}

Hvad betyder dette? :)


Brugbart svar (0)

Svar #4
16. april 2019 af Soeffi


Brugbart svar (0)

Svar #5
16. april 2019 af Soeffi


Brugbart svar (0)

Svar #6
16. april 2019 af Soeffi


Skriv et svar til: Matematik aflevering hjælp!

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.