Matematik

Matematik emergency !

16. april 2019 af CathrineJO (Slettet) - Niveau: A-niveau

Hej, 

Jeg har igen igen svært ved en opgave i min matematik aflevering. Jeg arbejder i Maple men resultatet er dog ikke troværdigt. Er der en der kan kigge lidt på denne opgave (vedhæftet)?

Tak :)


Brugbart svar (0)

Svar #1
16. april 2019 af Nabla

Ikke troværdigt på hvilken måde? Hvad får du da af resultater, og hvad har du gjort for at få disse resultater? :)

a) Sæt 0.2 ind på x's plads og beregn.
b) Kig på forholdet mellem \small 22.41\cdot (1.1x)^{0.663} og \small 22.41\cdot x^{0.663}


Svar #2
16. april 2019 af CathrineJO (Slettet)

Med troværdig mener jeg at Maple siger Error :) 


Brugbart svar (0)

Svar #3
16. april 2019 af Nabla

Nej, det kan jeg godt se, Error er nok ikke det korrekte svar!

Kan du smide et skærmbillede op? Så er det nemmere at vurdere, hvad der går galt.


Svar #4
16. april 2019 af CathrineJO (Slettet)

Hvad menes der med forholdet ?


Svar #5
16. april 2019 af CathrineJO (Slettet)

Maple spytter et godt resultat ud nu for opgave a:)


Brugbart svar (0)

Svar #6
16. april 2019 af Nabla

Her mener jeg, at du skal se på hvor stor værdien af 22.41\cdot(1.1x)^{0.663} er i forhold til 22.41\cdot x^{0.663}.

Eller rettere skal du beregne:

\frac{22.41\cdot (1.1x)^{0.663}}{22.41\cdot x^{0.663}}.


Svar #7
16. april 2019 af CathrineJO (Slettet)

Tusind tak for svar ! Ikke for at være til besvær men måske du kunne hjælpe mig med en anden opgave?


Brugbart svar (0)

Svar #8
16. april 2019 af Nabla

Det var så lidt! Det er slet ikke at være til besvær, det er jo i virkeligheden, hvad jeg er her for. Jeg tror dog, det ville være bedre, hvis du opretter en separat tråd med en sigende overskrift, hvis opgaven er af en helt anden karakter. Det vil gøre det nemmere for andre folk at finde den i fremtiden.


Svar #9
16. april 2019 af CathrineJO (Slettet)

Det er super pænt af dig ! :) laver et andet opslag :)


Brugbart svar (0)

Svar #10
17. april 2019 af AMelev

Se Formelsamling s. 21 (116).

rx og ry er vækstraterne for hhv. x og y = f(x)


Skriv et svar til: Matematik emergency !

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.