Matematik

Hjælp til den her opgave omkring linære reggresion

25. april 2019 af MadsKro (Slettet) - Niveau: B-niveau

Har brug for hjælp her, har prøvet men min lærer siger at jeg laver alt forkert. er evig taknemlig :D

Vedhæftet fil: Studieportalen 3.PNG

Brugbart svar (0)

Svar #1
25. april 2019 af PeterValberg

Indsætter lige dit billede

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)


Brugbart svar (0)

Svar #2
25. april 2019 af PeterValberg

a) kan laves med CAS-værktøj (fx Excel)

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)

Vedhæftet fil:Udklip.JPG

Brugbart svar (0)

Svar #3
25. april 2019 af mathon

b)

                    \small p(x)=-8.08x+477.69


Brugbart svar (0)

Svar #4
25. april 2019 af mathon

c)
                     \small R(x)=p(x)\cdot x=-8.08x^2+477.69x


Brugbart svar (0)

Svar #5
25. april 2019 af mathon

d)
                     \small \! \! \! \! \! \! \! \! \! \! \! \! \! \! \! \! \! \! \! \! \! \! \! \! \! \! \! \! \! \! \! \! \! \! \! \! \! \! \! \! \! DB(x)=R(x)-C(x)=-8.08x^2+477.69x-(0.4x^3-10x^2+300x)=-0.4x^3+1.92x^2+177.69x

\small \! \! \! \! \! \! \! \! \! \! \! \! \! \! \! \! \! \! \! \! \! \! \! \! \! \! \! \! \! \! \! \! \! \! \! \! \! \! \! \! \! DB{\, }'(x)=-1.2x^2+3.84x+177.69


Skriv et svar til: Hjælp til den her opgave omkring linære reggresion

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.