Matematik

Hjælp til matematik!

25. april 2019 af Mama1618 (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hej!

Er der nogen der kan hjælpe mig med opgave 4, opgave c, d, e og f? 

er helt blank på hvad jeg skal gøre her.

Jeg har lavet opgave a og b, og fået b til at være: y=-8,0819x+477,96

men er ellers blank på de andre opgaver. Please hjælp hvis der er nogen der ved hvad løsningen er, eller hvordan jeg skal regne det ud :)


Brugbart svar (0)

Svar #1
25. april 2019 af peter lind

c) R(x) = x*p(x) = x(-8,0819x+477,96) = ?

d) C(x) = R(x)-C(x)


Svar #2
26. april 2019 af Mama1618 (Slettet)

Nu spørger jeg sikkert dumt. 

Men i opgave C, skal jeg finde en forskrift for R. 

Det du har svaret, til opgave c, er det en forskrift? For er ikke sikker på at jeg stadigvæk forstår det 


Brugbart svar (0)

Svar #3
26. april 2019 af peter lind

Ja det er en forskrift men det vil måske stå klarere for dig hvis man byttede ordet ud funktion


Svar #4
26. april 2019 af Mama1618 (Slettet)

Ah ja! Tak!
Hvad med opgave D til f, kan du hjælpe med dem?

Brugbart svar (0)

Svar #5
26. april 2019 af peter lind

d) Dækningsbidraget d(x) = R(x)-C(x)

Differentier d(x) og løs ligningen d'(x) = 0

e) Løs ligningen E(x)=UT(x) Det bemærkes at x vil være en finktion af t

f) Find ligevæltsprisen for t=0 og t=9%


Skriv et svar til: Hjælp til matematik!

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.