Matematik

Anvendelse af andengradspolynomier i praksis

28. april 2019 af Hansen1234234 (Slettet) - Niveau: C-niveau

Hej studieportalen

Jeg er lige nu i gang med en eksamensrapport i matematik C. Der vil jeg meget gerne indgrage andengradsfunktioner, men ved ikke hvordan jeg kan indrage dette i praksis.

Min matematik rapport omhandler en person som skal have bygget et isoleret redskabskur. Kan man indrage andengradsfunktioner i denne rapport på nogen som helst måde?


Brugbart svar (0)

Svar #1
28. april 2019 af mathon

En landmand ønsker at indhegne en mark. Marken går ned til en å og derfor skal kun tre af siderne indhegnes landmanden har 100 meter hegn.
Bestem hvor stort et område landmanden højst kan få indhegnet?
 


Svar #2
28. april 2019 af Hansen1234234 (Slettet)

Ja det er rigtigt, men det er bare langt væk fra mit emne

Brugbart svar (0)

Svar #3
28. april 2019 af ringstedLC

Hvis grund- eller en af sidefladerne på skuret er kvadratisk, er det en andengradsfunktion.


Svar #4
28. april 2019 af Hansen1234234 (Slettet)

#3 kan du forklare ydeligere


Brugbart svar (0)

Svar #5
28. april 2019 af ringstedLC

#4: Øhh ja, hvis det her rækker:

\begin{align*} A_{kvadrat} &= s^2+\left (0\cdot s+0 \right ) \end{align*}


Skriv et svar til: Anvendelse af andengradspolynomier i praksis

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.