Matematik

hjælp til forskrift osv. !!

28. april 2019 af hjorthpetersen (Slettet) - Niveau: B-niveau

Nogle der kan hjælpe med denne opgave? Det ville være super rart, da jeg ikke forstår noget som helst af den. 


Brugbart svar (0)

Svar #1
28. april 2019 af mathon


Brugbart svar (0)

Svar #2
28. april 2019 af mathon

Når et enkeltlogaritmisk plot er lineært, er sammenhængen mellem de variable eksponentiel.

              \small N(t)=b\cdot a^t

...

              \small \frac{4000}{300}=a^{14-3}=a^{11}

               \small a=\left (\frac{40}{3} \right )^{\frac{1}{11}}

               \small b=\frac{300}{\left ( \frac{40}{3} \right )^{\frac{3}{11}}}


Brugbart svar (0)

Svar #3
28. april 2019 af mathon

b)
              \small \small T_2=\frac{\log(2)}{\log(a)}


Skriv et svar til: hjælp til forskrift osv. !!

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.