Matematik

Matematik- Eksamensopgave

29. april 2019 af lorinos - Niveau: A-niveau

Hej, jeg ved ikke hvordan jeg skal lave denne opgave. Håber at der er nogle der kan hjælpe med den.

Vedhæftet fil: Skærmbillede (497).png

Brugbart svar (0)

Svar #1
29. april 2019 af peter lind


Brugbart svar (1)

Svar #2
29. april 2019 af peter lind

Aflæs y=0,5

Afllæs x=49,8


Svar #3
29. april 2019 af lorinos

hvorfor skal man aflæse y til 0,5 i den første? #2


Brugbart svar (0)

Svar #4
29. april 2019 af peter lind

Gå ind på y aksen ved 0,5. Gå vadret ud til du rammer kurven. Aflæs så x koodinaten


Svar #5
29. april 2019 af lorinos

Tak for hjæælpen


Brugbart svar (1)

Svar #6
30. april 2019 af Anders521

I #3 spørger du hvorfor y-værdien skal sættes til 0,5. I en normalfordeling vil middelværdien være lig med medianen som så er 0,5. Derfor skal du ved y = 0,5 aflæse den tilhørende x-værdi..


Skriv et svar til: Matematik- Eksamensopgave

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.