Matematik

Grafen for f1 er en parabel. Buestykket ABC er en del af denne parabel..

02. maj 2019 af nastja123 (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hejsa, nogen der kan løse denne vedhæftede opgave? med mellemregninger, ville være en stor hjælp...

Vedhæftet fil: opgave 13 .pdf

Brugbart svar (1)

Svar #1
02. maj 2019 af Moderatoren

Ja, det er der. Men det er jo dig der skal gøre det. 

Skriv evt. hvad du har problemer med.


Brugbart svar (0)

Svar #2
02. maj 2019 af mathon

                    \small f(x)=\left \{\begin{array}{llllll} f_1(x)=-\frac{35}{36}x^2+\frac{17}{36}x+4&\textup{for }-1.8\leq x\leq 0\\\\ f_2(x)=4\cdot 0.755^x&\textup{for }0< x\leq 9.2 \end{array}\right.

.

solve(0=a*(-1.8)^2+b*(-1.8)+4 and 3=a*(-0.8)^2+b*(-0.8)+4,{a,b})


Svar #3
02. maj 2019 af nastja123 (Slettet)

jeppe 101 jeg kan slet ikke finde ud af den, derfor jeg beder om hjælp til at løse den med mellemregninger , så jeg kan se hvordan man præcist gør:)


Brugbart svar (0)

Svar #4
02. maj 2019 af MatHFlærer

Jeg må give Jeppe ret. Du bør få hints til at starte med, og evt. Få en lille smule mellemregninger men ikke alle. Det er dig der skal blive rutineret inden eksamen. Hvis du bruger CAS, så er solve en god idé.

Skriv et svar til: Grafen for f1 er en parabel. Buestykket ABC er en del af denne parabel..

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.