Matematik

eksponentiel funktion

05. maj 2019 af jhn123 - Niveau: B-niveau

hej jeg har fået følgende opgave (filen)

det er en opgave uden hjælpemidler

Vedhæftet fil: eks.png

Brugbart svar (0)

Svar #1
05. maj 2019 af peter lind


Brugbart svar (0)

Svar #2
05. maj 2019 af peter lind

se formel 100 og 101 på din formelsamling


Svar #3
05. maj 2019 af jhn123

forstår dsv ikke de formler. kan du evt forklare hvordan formlerne hænger sammen eller bare forklare hvad jeg skal gøre?

tusind tak på forhånd


Brugbart svar (0)

Svar #4
05. maj 2019 af peter lind

y2/y1 = 56k/(7k) = 8

x2-x1 = 8-5


Skriv et svar til: eksponentiel funktion

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.