Matematik

Matematik

11. maj 2019 af Fatima2904 - Niveau: C-niveau

Håber nogen kan hjælpe med denne opgave, da jeg ikke ved hvordan man løser den. 


Brugbart svar (0)

Svar #1
11. maj 2019 af janhaa

a), 

f(1) = 3

b)

f(x) = 3

x=-2, x=1, x=4


Svar #2
11. maj 2019 af Fatima2904

hvordan kan man løse dem, aflæser du på grafen?


Brugbart svar (0)

Svar #3
11. maj 2019 af janhaa

#2

hvordan kan man løse dem, aflæser du på grafen?

ja


Svar #4
11. maj 2019 af Fatima2904

ookay tak for hjælpen! Ved du hvad former for  opgaver hedder?


Brugbart svar (0)

Svar #5
11. maj 2019 af Mathias7878

#4

ookay tak for hjælpen! Ved du hvad former for  opgaver hedder?

Hvad mener du præcist? 'Ved du hvad former for opgaver hedder?' ??? 

- - -

 

 


Brugbart svar (0)

Svar #6
11. maj 2019 af ringstedLC

#2

hvordan kan man løse dem, aflæser du på grafen?

Ja, fordi:

- der står: "ved hjælp af grafen."

- du har ikke andre oplysninger.


Skriv et svar til: Matematik

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.