Matematik

Matematik

13. maj 2019 af Nick7 (Slettet) - Niveau: 7. klasse
Hej er der nogle der kan hjælpe mig, kan ikke få det til at passe - Tak på forhånd


7×(2a+3)-10a=

3a+3×(2a+4)-5a=

Her må man kun sætte + eller -
1 2 3 4=0

1 2 3 4=2


Brugbart svar (1)

Svar #1
13. maj 2019 af PeterValberg

7\cdot(2a+3)-10a=14a+21-10a=....

3a+3\cdot(2a+4)-5a=3a+6a+12-5a=.....

1-2-3+4=0

1+2+3-4=2

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)


Brugbart svar (0)

Svar #2
13. maj 2019 af AMelev

Jeg går ud gra, at × betyder gange? Brug ·, så det ikke forvekles med x

De to første: Gang ind på hvert led i parentesen og saml derefter a'erne og tallene.

Nr. 3: Par tallene to og to, så de giver samme sum. Sæt så plus foran tallene i det ene par og minus foran de andre.

Nr. 4: Par fx tallene to og to, så summen af det ene par er 2 større end summen af det andet par. Sæt så - foran tallene i parret med mindste sum og + foran de andre. NB! Dette er ikke den enste mulighed.


Svar #3
13. maj 2019 af Nick7 (Slettet)

Ja x er gange. Okay det prøver jeg mange tak ;)

Skriv et svar til: Matematik

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.