Matematik

Redegørelse for funktioner

18. maj 2019 af Epikuæer - Niveau: B-niveau

Hej alle, 

Jeg sidder med denne opgave, som jeg dsv. er lidt låst fast i. 

Håber der er en venlig sjæl, som evt. kan hjælpe. 

Opgaven er nedenfor vedhæftet som billedeformat. 

Vedhæftet fil: Udklip.PNG

Brugbart svar (1)

Svar #1
18. maj 2019 af oppenede


Ligningerne for graferne er:
   y = f(x)      dvs.    y = f(x)
   y = g(x)     dvs.    y = f(x - 2)
   y = h(x)     dvs.    y = f(x + 1) + 2

Grafen for g er den samme som grafen for f bortset fra at x forskydes 2 enheder.
Grafen for h er den samme som grafen for f bortset fra at x forskydes 1 enhed og y forskydes 2 enheder.


Svar #2
18. maj 2019 af Epikuæer

Tak for hjælpen, 

Det var et godt og brugbart svar!

God weekend!


Skriv et svar til: Redegørelse for funktioner

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.