Matematik

Koordinater og vektorer

19. maj 2019 af ninamj (Slettet) - Niveau: C-niveau
Hvordan løser jeg følgende opgave?
Opgaven er vedlagt i bilag.

Brugbart svar (0)

Svar #1
19. maj 2019 af mathon


Brugbart svar (1)

Svar #2
19. maj 2019 af mathon

                \small \begin{array}{lllll} 1.&\widehat{\begin{pmatrix} a_1+b_1\\ a_2+b_2 \end{pmatrix}}=\begin{pmatrix} -a_2-b_2\\ a_1+b_1 \end{pmatrix}=\begin{pmatrix} -a_2\\a_1 \end{pmatrix}+\begin{pmatrix} -b_2\\b_1 \end{pmatrix}=\widehat{\overrightarrow{a}}+\widehat{\overrightarrow{b}}\\\\ 2.&\widehat{\begin{pmatrix} ka_1\\ka_2 \end{pmatrix}}=\begin{pmatrix} -ka_2\\ka_1 \end{pmatrix}=k\cdot \begin{pmatrix} -a_2\\a_1 \end{pmatrix}=k\cdot\widehat{ \overrightarrow{a}}\qquad k\in\mathbb{R} \end{array}


Svar #3
19. maj 2019 af ninamj (Slettet)

Mange tak!:)

Skriv et svar til: Koordinater og vektorer

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.