Matematik

matematik

20. maj 2019 af anonym123123 (Slettet) - Niveau: 7. klasse

okay så opgaven er 

hvor mange % udgjorde faldet i forhold til antallet af hvidhvaler i 1982

ved siden af er der et skema:

antallet af hvidhvaler

i år 1982  var der 19.689

i år 1994 var der 10.230

i år 1999 var der 7.941

så far 1982 til 1999 er der faldet 11.748

er der nogle der kan hjælpe med opgaven?


Brugbart svar (0)

Svar #1
20. maj 2019 af mathon

                \small \begin{array}{llll} \textup{bestandnedgang fra 1982-1999:}&&11\, 748\\\\ \textup{nedgang i pct.}&p=\frac{11\, 748}{19\, 689}\cdot 100\%=&59.7\% \end{array}


Skriv et svar til: matematik

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.