Matematik

sammensat funktion

21. maj 2019 af mariam0407 (Slettet) - Niveau: B-niveau

To funktioner f og g er givet ved

f(x) = x+2;
 

g(x)=kvadratroden af  


a) 
Bestem*g(f(2));

EN DER KAN HJÆLPE!!


Brugbart svar (1)

Svar #1
21. maj 2019 af oppenede

f(2) = 4, så

g(f(2)) = g(4)

Se https://www.youtube.com/watch?v=E9YEUQR9NAU


Brugbart svar (1)

Svar #2
21. maj 2019 af mathon

               \small g(f(2))=g(2+2)=\sqrt{4}=2


Skriv et svar til: sammensat funktion

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.