Matematik

Løs følgende ligningssystem

22. maj 2019 af matematikhelpme (Slettet) - Niveau: C-niveau

Hej. Er der en der ville hjælpe mig med at løse følgende ligning, gerne med en detaljeret forklaring :) : 

x+y-1= 0  ^  2x-2y=6


Brugbart svar (0)

Svar #1
22. maj 2019 af mathon

               \begin{array}{lllll} \textup{I}\cdot 2\textup{:}&2x+2y=2\\ \textup{II:}&\underline{2x-2y=6}\\ \textup{addition:}&4x=8\\ &x=2&\textup{indsat i I}\\\\ &2+y-1=0\\ &y=-1 \end{array}


Skriv et svar til: Løs følgende ligningssystem

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.