Fysik

kinetisk energi

24. maj 2019 af Trojanskhest - Niveau: C-niveau

mit spørgsmål er hvordan enhederne i følgene formel går op?

ekin=0,5*m*v^2

ekin måles i joule, men masse er i kg og v er i m/s, hvordan fanden får man joule ud af det


Brugbart svar (0)

Svar #1
24. maj 2019 af mathon

      \small \small \left [ m \right ]\cdot \left [ v \right ]^2=kg\cdot \frac{m^2}{s^2}= \frac{kg\cdot m}{s^2}\cdot m=N\cdot m=J


Skriv et svar til: kinetisk energi

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.