Kemi

Hjælp Osmolariteten af en vandig opløsning, der indeholder 100 mM maltose og 100 mM NaCI, er

02. juni 2019 af Lara45 - Niveau: B-niveau

Hej 

Er der nogle der kan hjælpe med nedenstående. Hvilken formel skal jeg bruge?

Osmolariteten af en vandig opløsning, der indeholder 100 mM maltose og 100 mM NaCI, er

Facit er 200.


Svar #1
03. juni 2019 af Lara45

Er der ingen der kan hjælpe?


Brugbart svar (0)

Svar #2
12. august 2019 af mathon

                       \small \begin{array}{lllll} 1)&c_{osmo}(maltose)&=&1\cdot c(maltose)\\\\ 2)&c_{osmo}(NaCl)&=&2\cdot c(NaCl) \end{array}


Skriv et svar til: Hjælp Osmolariteten af en vandig opløsning, der indeholder 100 mM maltose og 100 mM NaCI, er

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.