Fysik

Hvad er formlen for dette?

08. juni 2019 af whynotXD - Niveau: B-niveau

Opgave 1 (Energi)
En elev drikker et stort glas koldt vand. Vandet har temperaturen 8°C og
massen 350 g.

Hvor meget energi skal kroppen tilføre vandet for at varme det op til
legemstemperatur?


Brugbart svar (1)

Svar #1
08. juni 2019 af ringstedLC

\begin{align*} E &= m\cdot c_{vand}\cdot \Delta T \end{align*}


Svar #2
08. juni 2019 af whynotXD

42427000 Jeg fik det her som resultat, ser det fornuftigt ud?


Svar #3
08. juni 2019 af whynotXD

Nvm, fandt ud hvad jeg gjorde forkert


Skriv et svar til: Hvad er formlen for dette?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.