Fysik

Formler

10. juni 2019 af raniaer (Slettet) - Niveau: 8. klasse

Hvad er formlerne for de forskellige energiformer


Brugbart svar (0)

Svar #1
10. juni 2019 af Eksperimentalfysikeren

For hver energiform er der flere formler, der knytter energiformen til andre størrelser. For kinetisk energi er formlen E=½mv2 nok den bedst kendte, men der gælder også E=p2/(2m), E = ½I*ω2 og E = L2/(2I). Der er et stort antal af disse formler, for stort til at skrive om her.


Skriv et svar til: Formler

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.