Fysik

FOrmler

14. juni 2019 af Salin32 (Slettet) - Niveau: C-niveau

Hej en som kan hjælpe

Hvad er formlerne for de forskellige energiformer?


Brugbart svar (0)

Svar #1
14. juni 2019 af PeterValberg

Det må du vist hellere uddybe lidt..... 
 

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)


Brugbart svar (0)

Svar #2
15. juni 2019 af Pyrros

Der er jo mange forskellige. Her får du den du kommer til at bruge mest:

E_\mathrm{mek} = E_\mathrm{pot} + E_\mathrm{kin}

E_\mathrm{mek} =m \cdot g \cdot h + \frac{1}{2} \cdot m \cdot v^2


Skriv et svar til: FOrmler

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.