Matematik

vækstegenskaben for den lineære udvikling??

17. juni 2019 af Jens2354 - Niveau: C-niveau

Jeg skal op til årsprøve i matematik her på onsdag, og jeg har bl.a. fået spørgsmålet: Bevis vækstegenskaben for den lineære udvikling.

Jeg har dog svært ved helt at forstå hvad vækstegenskaben for den lineære udvikling overhovedet betyder...

Så ja pls hjælp


Brugbart svar (0)

Svar #1
17. juni 2019 af mathon

vækst betyder funktionsændring.

\small \small \small \begin{array}{lllll} \textup{v\ae kstegenskaben: }\\ \textup{for line\ae r udvikling:}\\ &\Delta y=a\cdot \Delta x\\\\ &f(x)-f(x_o)=a\cdot \left ( x-x_o \right )\\\\ &f(x)=a(x-x_o)+f(x_o)\\\\ &f(x)=ax+\left ( f(x_o)-a\cdot x_o \right )\\\\ &f(x)=ax+b&b=f(x_o)-ax_o \\\\\\ \textup{v\ae kshastighed:}\\ &\frac{\mathrm{d} f}{\mathrm{d} x}=f{\, }'(x)=a \end{array}


Skriv et svar til: vækstegenskaben for den lineære udvikling??

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.