Kemi

Hvordan finder jeg antal stereoisomere af aminosyren arginin?

08. august 2019 af Lara45 - Niveau: B-niveau

Hej 

Er der nogle, der kan fortælle mig, hvordan jeg kan finde antallet af stereoisomere af aminosyren arginin?

Gerne trin for trin/ på en pædagogisk måde. Jeg vil super gerne lære det.

På forhånd tak


Brugbart svar (0)

Svar #1
09. august 2019 af mathon

                    \small \small \small \small \begin{array}{lllll} \textup{Nu stiller du sp\o rgsm\aa l til noget p\aa \ A-niveau,}\\ \textup{noget som \textbf{ikke} er simpelt}\\ \textup{og derfor ikke kan forklares enkelt/p\ae dagogisk i f\aa \ og enkle trin.}\\ \textup{Stereoisomeri}\\ \textup{omhandler:}\\ \begin{array}{llllllllllll} &&&&&&1)&\textup{geometrisk isomere}&\textup{herunder prioritering}\\ &&&&&&2)&\textup{spejlbilledisomere}\\ &&&&&&3)&\textup{diastereomere} \end{array}\\\\ \textup{som hver is\ae r m\aa \ betegnes som "lidt" komplicerede.} \end{array}


Brugbart svar (0)

Svar #2
09. august 2019 af mathon

                    \small \begin{array}{lllll} \textup{se f.eks. } \end{array}
                                     http://fys.dk/perspektiv/per/ke/07ke/haefte/3_chirale_former.html
 


Skriv et svar til: Hvordan finder jeg antal stereoisomere af aminosyren arginin?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.