Kemi

Hvorfor er facit 20%

12. august 2019 af Lara45 - Niveau: B-niveau

Hej 

Er der nogle, der kan forklare mig hvordan facit kan være 20% (v/v) i nedenstående opgave?

60 ml chloroform tilsættes vand til et samlet volumen 300 ml, hvorved der dannes en chloroform opløsning på


Brugbart svar (0)

Svar #1
12. august 2019 af Eksperimentalfysikeren

60ml er 100%*60ml/300ml = 20%  af 300


Brugbart svar (0)

Svar #2
13. august 2019 af mathon

                  \small \begin{array}{lllll}\textup{eller noteret} \\&\textup{som br\o k:}&\frac{60}{300}=\frac{6}{30}=\frac{1}{5}\\\\ &\textup{som procent:}&\frac{1}{5}\cdot 100\%=20\% \end{array}


Skriv et svar til: Hvorfor er facit 20%

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.