Matematik

Sandsynligheds opgave

21. august 2019 af Madsiso (Slettet) - Niveau: C-niveau

Opgave vedhæftet hjælp

Vedhæftet fil: f.png

Brugbart svar (0)

Svar #1
21. august 2019 af SuneChr

b)

P(X_{B}=2)=\binom{10}{2}\left ( \frac{1}{10} \right )^{2}\left ( \frac{9}{10} \right )^{8}


Brugbart svar (0)

Svar #2
21. august 2019 af Sveppalyf (Slettet)

a)

Basishændelsen er at den adspurgte har blodtype B. Sandsynligheden for dette er p = 0,10.


Skriv et svar til: Sandsynligheds opgave

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.