Matematik

Diff ligning

26. august 2019 af Vuqe (Slettet) - Niveau: A-niveau

Er lidt tabt med denne opgave:

y'(t) = e^sin(t)

Hvis at enhver løsning til denne diff ligning er en voksende funktion.

Og det gælder om ikke at skrive funktionsforskrifter for samtlige løsninger. Men mere hvad det betyder at y(t) er løsningen til en differentialligning


Brugbart svar (0)

Svar #1
26. august 2019 af Soeffi

#0. y'(t) = e^sin(t). Hvis at enhver løsning til denne diff ligning er en voksende funktion.

Hvad gælder om værdimængden for f(x) = ex?


Brugbart svar (0)

Svar #2
26. august 2019 af AMelev

Du skal vise, at y' er positiv, så er y jo voksende.


Skriv et svar til: Diff ligning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.