Matematik

hjælp til at tegne definationsmængde og værdimængde

31. august 2019 af ierereaw (Slettet) - Niveau: B-niveau

hej kan en af jer lave opgave c og give eksmpel på hvordan man gør?

så laver jeg selv opgave d


Brugbart svar (0)

Svar #1
31. august 2019 af Dennis329324 (Slettet)

https://www.youtube.com/watch?v=QC33tbqsSKg&t=843s Du får lige en perfekt illustreret video af min tidligere lektor ved matematik. Have fun :) 


Svar #2
31. august 2019 af ierereaw (Slettet)

jeg spørg om du kan lave og ikke hjælpe? jeg har lavet den men vil bare se om du fåår det samme som mig:)


Brugbart svar (0)

Svar #3
31. august 2019 af Dennis329324 (Slettet)

Indsæt et billede, så skal jeg se efter. :) 


Brugbart svar (0)

Svar #4
31. august 2019 af ringstedLC

Startet i https://www.studieportalen.dk/forums/thread.aspx?id=1906846#1906877

c.

Forkert billede fjernet!

Grafen skal ligge i fællesmængden.

Vedhæftet fil:__0.png

Brugbart svar (0)

Svar #5
31. august 2019 af ringstedLC

c. Nyt billede ...

Grafen skal ligge i fællesmængden.

Vedhæftet fil:__0.png

Svar #6
31. august 2019 af ierereaw (Slettet)

Kan du ikke lave opg c til mig? så jeg kan se om vi får den samme graf? det ville ellers være sødt af dig!


Brugbart svar (0)

Svar #7
31. august 2019 af ringstedLC

#6: Som forklaret i den gamle tråd, er der uendelig mange løsninger, der opfylder betingelserne. Derfor vil jeg som hjælper ikke diktere én bestemt. Så hvis du blot tegner en graf med korrekte "boller", der ligger i fællesmængden af Dm(f) og Vm(f), er det OK.


Svar #8
31. august 2019 af ierereaw (Slettet)

hvornår er det lukket og åben bolle???


Brugbart svar (0)

Svar #9
31. august 2019 af ringstedLC

Det havde været rigtig smart at spørge om for mange ord og tegninger siden!

\begin{align*} Dm(f)\cap Vm(f) &= \left]-1;3\right[\cap \left[1;4 \right [ \\ &= \left]-1;4 \right [ \\ \end{align*}

Fællesmængden er altså er åben ved begge grænser og åbne grænser tegnes med åbne "boller". Bemærk: Hvis bare én koordinat i et start- eller slutpunkt er skarpt afgrænset (" < " el. " > ") er punktet åbent.


Svar #10
31. august 2019 af ierereaw (Slettet)

er den så rigtig den her


Svar #11
31. august 2019 af ierereaw (Slettet)

er den her rigtig???? svar huritgttt


Brugbart svar (0)

Svar #12
31. august 2019 af ringstedLC

Den er rigtig. Anskaf dig noget ternet papir!


Svar #13
31. august 2019 af ierereaw (Slettet)

kan du lave d'eren forstår den ikke


Brugbart svar (0)

Svar #14
31. august 2019 af Dennis329324 (Slettet)

Hvilken del forstår du ikke? Den ligner meget c`eren

Svar #15
31. august 2019 af ierereaw (Slettet)

kan ikke lave opg d, kan du ikke lave den, har prøvet i 1 time.

ellers behøver du ikke at hjælpe for skal aflevere om 25 min så kan du lave den.:)


Brugbart svar (0)

Svar #16
31. august 2019 af Dennis329324 (Slettet)

Prøv og vis hvad du har lavet? Det er ikke særligt smart, at aflevere noget du ikke forstår hvordan er opbygget?

Svar #17
31. august 2019 af ierereaw (Slettet)

er den her rigtig?? det er opg d


Brugbart svar (0)

Svar #18
31. august 2019 af Dennis329324 (Slettet)

Ja

Svar #19
31. august 2019 af ierereaw (Slettet)

mener du det? haha


Brugbart svar (0)

Svar #20
31. august 2019 af Dennis329324 (Slettet)

Det ser da fornuftigt ud. Der er mange forskellige løsninger til den her slags opgaver. Du skal nok lige øve dig på funktionsanalyse for eftertiden

Skriv et svar til: hjælp til at tegne definationsmængde og værdimængde

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.