Matematik

Areal af regulær trekant med 2 sidelængder og 1 vinkel

01. september 2019 af Amal8157 - Niveau: 9. klasse

Jeg har fået opgaven at finde ud af arealet af denne regulære trekant: a = 40, c = 30,  vinkel B = 70º.

Jeg prøvede at bruge sinusrelationer, men kunne ikke får det til at virke...

Er der nogen der ved hvordan jeg løser problemet???


Brugbart svar (1)

Svar #1
01. september 2019 af SuneChr

Hvad mener du med en regulær trekant?
Du skal bruge arealformlen med sinus.   1/2ac·sin B


Svar #2
04. september 2019 af Amal8157

Tusind tak for hjælpen :)


Skriv et svar til: Areal af regulær trekant med 2 sidelængder og 1 vinkel

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.