Matematik

udregning

02. september 2019 af ymer (Slettet) - Niveau: B-niveau

Har svært ved denne opgave kan en hjælpe?


Brugbart svar (0)

Svar #1
02. september 2019 af mathon


Brugbart svar (0)

Svar #2
02. september 2019 af mathon

               \small \begin{array}{llll} \textup{model:}&f(x)=4.4\; \textup{mio.}\cdot 1.07^x \end{array}                       


Brugbart svar (0)

Svar #3
02. september 2019 af AMelev

Da, der er en konstant procentvis tilvækst pr. år, er der tale om en eksponentiel vækst f(x) = b·ax
Vakstraten r = 7%, så fremskrivningsfaktoren a = 1 + r = 1 + 7% = 1.07
Startværdien b = f(0) = 4.4 mio.


Skriv et svar til: udregning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.