Matematik

Geometri

02. september 2019 af fiesteffensen (Slettet) - Niveau: 9. klasse

Hej alle, jeg skal have hjælp til at finde arealet af denne figur.

Billede af figuren er i vedhæfted fil.

Vedhæftet fil: Geo 2.14.jpg

Brugbart svar (0)

Svar #1
02. september 2019 af mathon


Brugbart svar (0)

Svar #2
02. september 2019 af StoreNord

Arealer = Arealet af et rektangel
                minus arealet af en kvart cirkel
                plus arealet af en trekcartcirkel.


Brugbart svar (0)

Svar #3
02. september 2019 af mathon

Arealet kan beregnes som arealet af et rektangel (L = 200 cm B = 100 cm) - en kvartcirkel (r = 50 cm) + en
trekvartcirkel (r = 36.23 cm)


Svar #4
02. september 2019 af fiesteffensen (Slettet)

Tak for hjælpen allesammen.


Skriv et svar til: Geometri

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.