Matematik

Matematik aflevering, hjælpppp

04. september 2019 af TGGYM - Niveau: B-niveau

Opgaven er vedhæftet.

Tak på forhånd


Brugbart svar (0)

Svar #1
04. september 2019 af peter lind

sæt x=0, så får du at vide hvad betydningen af de 5000

renten er 3%


Svar #2
04. september 2019 af TGGYM

Jeg forstår ikke hvad du mener med "sæt x= 0"


Brugbart svar (0)

Svar #3
04. september 2019 af peter lind

Sæt x=0 i funktionsforskriften og se hvad resultatet bliver


Brugbart svar (0)

Svar #4
04. september 2019 af AMelev

Væn dig til at bruge den officielle formelsamling, som du må bruge til eksamen, så du bliver fortrolig med den, inden det går løs for alvor. Indholdsfortegnelsen er på side 4.
Se side 5 (4).


Skriv et svar til: Matematik aflevering, hjælpppp

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.