Matematik

Hjælp - Løs Ligningen f(x)=5 på maple

11. september 2019 af Freja25 (Slettet) - Niveau: A-niveau

Se vedhæftet fil. 


Svar #1
11. september 2019 af Freja25 (Slettet)

 Vedhæftet under - Hvordan løses den på maple? 


Brugbart svar (0)

Svar #2
11. september 2019 af ringstedLC

\begin{align*} \text{Formodentlig:}\\ &solve\left ( f(x)=5, x \right ) \\ \text{ellers:}\\ 5 &= 0.5x^2-2x+3\Downarrow\;,\;{\color{Red} x\leq 4} \\ 10 &= x^2-4x+6\Downarrow \\ 0 &= x^2-4x-4\Downarrow \\ x &= \;? \\ 5 &= x-1\Downarrow\;,\;{\color{Red} 4<x} \\ x &= \;? \end{align*}


Skriv et svar til: Hjælp - Løs Ligningen f(x)=5 på maple

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.