Matematik

Hvordan vil den skulle regnes ud og hvilke formler vil der skulle bruges

12. september 2019 af princess1967 (Slettet) - Niveau: C-niveau

Peters beslutter sig for at betale en halvt så stor månedlig ydelse (altså 472,80 kr. pr. måned).
 
1c) Hvad bliver lånets løbetid (antal terminer) når ydelsen er 472,80 kr. pr. måned og renten er 2% pr. måned?

1d) Hvor dyrt bliver lånet dvs. hvad er den samlede betaling og hvor meget betaler Peter i rente for lånet?

1e) Hvorfor bliver løbetiden ikke bare fordoblet?

Hjælp please 


Brugbart svar (0)

Svar #1
12. september 2019 af mathon

1c)   Du nævner ikke lånets størrelse/gælden.


Brugbart svar (0)

Svar #2
12. september 2019 af mathon

                 \small \begin{array}{llll} 1c)&n=\frac{\log\left ( \frac{y}{y-G\cdot r} \right )}{\log(1+r)} \end{array}


Skriv et svar til: Hvordan vil den skulle regnes ud og hvilke formler vil der skulle bruges

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.