Matematik

Find grænseværder fra højre og venstre side. Er det rigtigt?

12. september 2019 af Amalie1234324 - Niveau: A-niveau

3. kig på 1 fra venstre= grænseværdi eksistere ikke fra venstre, da der ikke er noget på venstre siden

 4. kig på 1 fra højre= græsne værdi er 0,da man går ned fra højre siden rammer den til sdist 0     '

  5. =0     

      6=0


Svar #1
12. september 2019 af Amalie1234324

Opgaven er vedhæftet


Brugbart svar (0)

Svar #2
12. september 2019 af Soeffi


Svar #3
12. september 2019 af Amalie1234324

Er det rigtigt det som jeg har lavet?


Svar #4
12. september 2019 af Amalie1234324

Det er den rigtig opg, beklager


Skriv et svar til: Find grænseværder fra højre og venstre side. Er det rigtigt?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.