Matematik

Løs ligningen f(x) =g(x) ved hjælp af grafen

13. september 2019 af Lykke93 - Niveau: B-niveau

SE vedhæftede billede. 

Figuren viser graferne for to funktioner f og g.

Løs ligningen f(x) =g(x) ved hjælp af grafen. 

Jeg har ingen anelse om hvordan jeg skal starte. 


Brugbart svar (1)

Svar #1
13. september 2019 af SuneChr

De to grafer skærer hinanden tre steder.
Find de x-værdier, hvor det sker.


Brugbart svar (2)

Svar #2
13. september 2019 af PeterValberg

Samme opgave er tidligere behandlet i denne < TRÅD > 

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)


Brugbart svar (2)

Svar #3
13. september 2019 af ringstedLC


Skriv et svar til: Løs ligningen f(x) =g(x) ved hjælp af grafen

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.