Matematik

Matematik - alkoholpromille

16. september 2019 af Kira988 - Niveau: C-niveau

Hej er der nogle der kunne hjælpe mig med at lave den her, da jeg ikke ved hvordan jeg skal lave den.

Tak på forhånd!

Vedhæftet fil: fullsizeoutput_fb5.jpeg

Brugbart svar (1)

Svar #1
16. september 2019 af Moderatoren

Hvad har du helt præcist problemer med? 

Kan du genneskue de oplysninger, som står i teksten?


Brugbart svar (1)

Svar #2
16. september 2019 af mathon

                      \small \begin{array}{lllll} a)&0.6\cdot 2-0.2\cdot (x-2)=0\\\\ &1.2-0.2x+0.4=0\\\\ &1.6=0.2x\\\\ &x=\frac{1.6}{0.2}=8 \end{array}


Brugbart svar (1)

Svar #3
16. september 2019 af mathon

                      \small \small \small \small \small \begin{array}{lllll} b)\\ &f(x)=\left\{\! \! \begin{array}{llll} 0.6x&0\leq x\leq 2\\ -0.2x+1.2&x\geq 2 \end{array}\right. \\\\ &\textup{x er antal timer efter festens begyndelse og f(x) er alkoholpromillen til tiden x.} \end{array}


Brugbart svar (0)

Svar #4
16. september 2019 af AMelev


Skriv et svar til: Matematik - alkoholpromille

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.