Matematik

Matematik aflevring

19. september 2019 af Sarah12334 (Slettet) - Niveau: Universitet/Videregående

Er der nogen der ud som vil hjælpe mig?

Vedhæftet fil: 2. aflevering (1).docx

Brugbart svar (1)

Svar #1
19. september 2019 af Moderatoren

Ja, det er der garanteret.

Beskriv så præcist som muligt hvad du har problemer med. Gør rede for hvad du ved, og hvad du ikke ved. På den måde undgår du, at lektiehjælperen bruger tid på at forklare ting, som du i forvejen er bekendt med. Dette illustrerer også, at du har tænkt over opgaven, hvilket ofte giver hurtigere og bedre svar.


Brugbart svar (0)

Svar #2
19. september 2019 af mathon

\begin{array}{llll}\textup{ opgave 3:} &\textup{TIP}&\textup{line\ae r sammenh\ae ng. }&\left ( \textup{regression} \right ) \end{array}


Brugbart svar (0)

Svar #3
19. september 2019 af Bellevie (Slettet)

Jeg ved ikke så meget jeg kan ikke forstå det og er lige startet på 1g være søde af hjælpe mig 


Brugbart svar (0)

Svar #4
20. september 2019 af mathon

\small \begin{array}{llll}\textup{ opgave 3:} &\textup{TIP}&\textup{line\ae r sammenh\ae ng. }&\left (y=3x+15\right ) \end{array}


Brugbart svar (0)

Svar #5
20. september 2019 af mathon

Du har spurgt flere steder:
se
         https://www.studieportalen.dk/forums/thread.aspx?id=1910545


Skriv et svar til: Matematik aflevring

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.