Matematik

Funktion

23. september 2019 af martin1235 - Niveau: B-niveau

Nogle der kan hjælpe? Hvad betyder f', og hvordan løses opgaven? 


Brugbart svar (1)

Svar #1
23. september 2019 af mathon


Brugbart svar (1)

Svar #2
23. september 2019 af mathon

                            \small \small \begin{array}{lllll} a)&f(x)=2x^3-x^2+3x^1\\\\ &f{\, }'(x)=2\cdot 3\cdot x^{3-1}-2\cdot x^{2-1}+3\cdot 1\cdot x^{1-1} \end{array}


Skriv et svar til: Funktion

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.