Matematik

Bestem afstand mellem to punkter

23. september 2019 af KageSpiseren - Niveau: A-niveau

Hej SP

Jeg sidder her og funderer lidt over min svarmåde til dette spørgsmål og vil vide om jeg gør det rigtigt eller forkert? Opgaven:

Bestem afstanden mellem punkterne A og B når

A(3,5) og B(12,10)

Jeg skrev så at fx hvor hver gang 3 vokser med 3 så vokser 5 med 1,25.

ellers 9 og 5 hvis det kan være et svar.

Er der noget jeg gør forkert?

På forhånd tak!


Brugbart svar (1)

Svar #1
23. september 2019 af mathon

                       \small \begin{array}{lllll} &\left | AB \right |=\sqrt{(12-3)^2+(10-5)^2} \end{array}


Brugbart svar (1)

Svar #2
23. september 2019 af AMelev

Så er formelsamlingen til HTXA endelig kommet.
Væn dig til at bruge 
den officielle formelsamling, som du må bruge til eksamen, så du bliver fortrolig med den, inden det går løs for alvor. Indholdsfortegnelsen er på side 2.
NB! Sidetallet i dokumentet passer ikke med det faktiske antal sider i filen, så dokumentets side 2 er reelt side 4 i filen.

Afstanden mellem A og B = |\overrightarrow{AB}|
Se s. 16 (113) og s. 15 (101)


Svar #3
23. september 2019 af KageSpiseren

Den behøvede du ikke at give mig da jeg havde modtaget den i sidste uge, men er glad for du giver mig tippet om at den befinder sig i min formelsamling :O. Men tak til jer begge og fortsat god dag.


Brugbart svar (1)

Svar #4
23. september 2019 af AMelev

#3 Jeg kan jo ikke huske, hvem jeg har givet linket til formelsamlingen, men når du nu har fået, så husk også at bruge den.


Skriv et svar til: Bestem afstand mellem to punkter

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.